Cea mai buna modalitate de a petrece timpul...
timpulmeu.ro
                                                                                              Inapoi


Bancuri politice
Este timpul alegerilor pentru functia de presedinte al lumii, iar tu ai drept de veto, adica votul tau ar decide cine sa fie ales. Iata si detaliile despre cei trei candidati:
Candidatul A are legaturi cu niste politicieni corupti si se bazeaza pe conjunctia astrelor. A avut doua relatii extraconjugale. Fumeaza foarte mult si bea între 8 si 10 pahare de martini pe zi.
Candidatul B a fost dat afara din functie de doua ori, doarme pana la amiaza, a fumat opiu în tinerete si bea un sfert de litru de whisky în fiecare seara.
Candidatul C este sportiv medaliat si erou de razboi. Este vegetarian, bea bere ocazional si nu a avut niciodata relatii extraconjugale.
Dintre acesti trei candidati tu pentru cine ai opta?
Alege si apoi citeste raspunsurile de mai jos.
Candidatul A este Franklin D.Roosevelt.
Candidatul B este Winston Churchill.
Candidatul C este Adolf Hitler...

Iliescu si Nastase se plimba pe strada. Deodata apare un tigan si smulge diplomatul din mana premierului si o sterge cu acesta. Nastase se repede sa îsi scoata pistolul din buzunar sa traga dupa el, cand Iliescu, calm, îl opreste.
- Lasa, Adriane, si noi am început cumva!

Contradictiile comunismului:
Cu toate ca în comunism se munceste ineficient, totusi treaba merge foarte bine.
Cu toate ca treaba merge foarte bine, totusi în magazine nu gasesti nimic.
Cu toate ca în magazine nu gasesti nimic, totusi omul are acasa tot ce vrea.
Cu toate ca omul are acasa tot ce vrea, totusi el este nemultumit.
Cu toate ca omul este nemultumit, totusi el aplauda.

Înainte de alegeri, Iliescu se duce la doctor:
- Domnule doctor, sunt disperat, nu dorm, sunt agitat, ce sa fac?
- Stiu despre ce este vorba, aveti virusul "I3K"!
- Mai draga, de cine îti bati joc, crezi ca nu stiu ca asta este pentru calculatoare, se numeste "Y2K" si le strica la trecerea în 2000!
- Nu, domnule draga, denumirea completa este "Iliescu trei candidaturi" si va afecteaza pe dv.!

Într-un mare oras, are loc importanta întalnire dintre diferiti sefi de state. La o intersectie, masinile presedintilor SUA, Rusiei si României se ciocnesc. Acestia coboara din masini si încearca sa rezolve problema:
Bush:
- Sorry!
Putin:
- Sorry too!
Iliescu:
- Sorry three!

De ce nu se pun scari rulante în Parlamentul României? Pentru ca s-a întarziat protocolul la cel putin doua vizite ale d-lui Iliescu, deoarece acesta a asteptat zambind rabdator pe trepte pana s-a dat din nou drumul la curent.

Un ziarist îl întreaba pe dl.Basescu:
- Ati auzit ultimul banc cu buticarii de pe trotuare si dv.?
- Cum îti permiti, domnule? Esti impertinent si repezit!
- Stati linistit, domnule Basescu, ca vi-l spun încet ca sa-l întelegeti si dv.

Andrei Marga se duce în magazinul Victoria sa îsi cumpere cravate si camasi. Dupa ce îsi cumpara cravate, vrea sa îi dea 50.000 spaga vanzatorului, însa acesta refuza:
- Nu pot sa primesc, d-le ministru, pentru ca am fost si eu profesor universitar si stiu ce salarii mici sunt în învatamant.
Nervos, Marga se duce la raionul de camasi. Îsi cumpara cateva camasi si vrea sa îi dea spaga 50.000 vanzatorului, care îl refuza:
- Nu pot sa primesc, d-le ministru, ca am fost si eu profesor universitar si stiu ce salarii mici sunt în învatamant, îi spune vanzatorul.
Super-nervos, Marga iese din magazin si vede un cersetor în fata magazinului. Se gandeste putin si vrea sa îi dea 100.000 de lei cersetorului. La care acesta îi spune:
- Nu pot sa primesc, d-le ministru...
Deja cu nervii la pamant, Marga îl întrerupe:
- Sa nu spui ca si tu ai fost profesor universitar.
- Nu, îi raspunde acesta, eu chiar sunt profesor universitar, dar am o fereastra acum.

Ceausescu în vizita de lucru la sate... zice catre sofer:
- Ba, da' grabeste-te un pic ca trebe s-ajungem înapoi tot azi.
Tiganu' de sofer atata a asteptat s-auda caci a si calcat pedala de acceleratie la podea si în primul sat da peste gaina lui badea Traian. Satenii reactioneza foarte prompt în momentul cand vad ca din masina iese Ceausescu în persoana sa ceara scuze pentru omorarea gainii. Încep sa arunce cu pietre, bolovani, etc. Ceausescu, speriat, sare în masina si tipa la tigan sa calce pedala. Zis si facut! Nu trece mult timp ca tiganul nostru intra în alt sat si, în graba fiind, da de data asta peste un porc si mi-l omoara. Ceausescu, îngrozit datorita experientei anterioare, îi zice tiganului sa iasa si sa ceara scuze taranilor. Iese tiganul si se duce sa stea de vorba cu propietarul porcului omorat. Trece o ora, trec doua, tiganul nostru nu se mai întoarce. În sfarsit, dupa vreo trei ore jumate se întoarce tiganu' cu alai mare, taraf, lumea fericita nevoie mare... Intra tiganu'-n masina, la care Ceasca, curios, îl întreba:
- Ba tigane, cum dracu' se face ca dupa mine aruncara aia cu bolovani cand le calcaram gaina, iar acum, cand calcaram porcul astora, ei te ridica-n slavi?
- Eh, tovarsu' secretar, e vorba de diplomatie la mijloc! M-am dus la ei si le-am spus ca mi-s soferul lu' Ceausescu si ca am dat cu masina peste porc...

Ambasadorul URSS în vizita la Casa Alba. La intrare, soferul american cu cel rus asteapta... Sa-si omoare vremea, îsi lauda rusul Volga, americanul Cadillac-ul. Nu ajung la întelegere si fac concurs de masini. Bineinteles, Volga e mult în urma Cadillacului.
A doua zi, mare editorial în Pravda cu titlul:
"În America, concurs de masini, unde Volga noastra e pe locul doi, iar americanii, penultimii."

Un cunoscut senator a fost supus unei interventii chirurgicale urgente. I s-a expediat o telegrama cu urmatorul text: "Senatul, adunat în plen, va ureaza o cat mai grabnica însanatosire, cu 178 voturi pentru, 173 contra si 5 abtineri".

Cezar organizeaza o lupta între crestini si lei. În ziua cea mare, în mijlocul arenei - crestinii. Slabi, batrani, urati, prapaditi, tremurand din toate încheieturile, vai de capul lor. Intra leii hamesiti, începe lupta, urlete, sange, praf pana la cer. Cand se aseaza praful, în mijlocul arenei crestinii, teferi si scuipand alene cate un os de leu. Romanii, impresionati de forta credintei crestinilor, îi întreaba:
- Voi ce fel de crestini sunteti?
- Noi? Crestini democrati!

Pe scarile Parlamentului, o doamna se împiedica si cade. Remus Opris, aflat în apropiere, o ajuta sa se ridice si o conduse la biroul unde avea treaba.
- Cum as, putea sa va multumesc? zise doamna la despartire.
- Votandu-ma pe mine si PNT, CD-ul la viitoarele alegeri!
- Ma scuzati, cand am cazut, m-am lovit la genunchi, nu la cap...

Iliescu intra împreuna cu nevasta într-un restaurant din Londra si comanda un cotlet. Chelnerul îl întreaba:
- Bine, bine, dar cum e cu vaca nebuna?Iliescu raspunde:
- Vaca nebuna sa comande ce vrea.

Contradictiile comunismului:
Cu toate ca în comunism se munceste ineficient, treaba merge foarte bine.
Cu toate ca treaba merge foarte bine, în magazine nu gasesti nimic.
Cu toate ca în magazine nu gasesti nimic, omul are acasa tot ce vrea.
Cu toate ca omul are acasa tot ce vrea, el este nemultumit.
Cu toate ca omul este nemultumit, el totusi aplauda.

De ce au votat românii iar cu comunistii? Ca sa poata cere azil politic!

Ce face românul cand nu are bani? Schimba 100 $.

Într-un minister:
- Sa stii ca noul ministru devine din zi în zi mai prietenos...
- De unde stii?
- De cateva zile a început si el sa caste la sedinte la fel ca noi.